Waarom moet u deze reeks aanschaffen?

 

“Mijn vraag is steeds: wat zegt de Bijbel nu écht? In die zoektocht is de CNT-serie een uitstekende gids.” (Ds. Arie van der Veer)

   

“Een goed commentaar is zó belangrijk! Aan die eis voldoet deze serie ten volle.” (Alie Hoek-van Kooten)

   

“Van Bruggen kijkt met een frisse, onbevangen manier naar Bijbelgedeelten die al honderden keren door anderen zijn bestudeerd en uitgelegd. Zijn studie resulteert vaak in verrassende ontdekkingen.” (ds. Orlando Bottenbley)

   

“Principieel, niet de waan van de dag volgend en praktisch. Ik ben dankbaar dat zo’n reeks in Nederland nog geschreven kan worden.” (Andries Knevel)

   

“Wie Van Bruggen kent, weet dat hij bepaald geen platgetreden paden volgt, maar ons regelmatig verrast en uitdaagt door een originele uitleg van de Bijbel... Vooral de commentaren op de brieven zijn voortreffelijk.” (Dr. A. Noordegraaf)

   

„Er zijn prachtige Bijbelverklaringen en commentaren verschenen. Calvijn, Dächsel, de reeks Commentaar op het Nieuwe Testament van Van Bruggen…” (Ds. A. Moerkerken)

Verzendboekhandel Wever Van Wijnen, Zilverstraat 4, 8801 KC Franeker, 0517-393147, verzendboekhandel@wevervanwijnen.nl, www.wevervanwijnen.nl.